Maria Nila

Inspirerende feestlooks van Maria Nila | Joolz Hairstsyle

Tips voor de perfecte feestlook

De feestdagen staan in het teken van samen zijn met familie en vrienden. Een ieder zet zijn beste beentje voor en we sloven ons uit om bijvoorbeeld het perfecte Kerstdiner op tafel te zetten. Met alle tijd en aandacht die hierin gaat willen we er ook fantastisch uitzien. Een beetje glitter en glamour hoort erbij. Joolz Hairstyle helpt u graag met uw feestlook.

Tip 1 | Lang haar
Leuke opsteek- of vlechttechnieken kunnen uw kapsel tot een feest maken. Soms hoeven ze echt niet moeilijk te zijn met wat losse krullen/plukken en een paar spelden zit uw haar in no time goed. Heeft u wat pluizig haar gebruik dan een beetje True Soft haarolie.

Toch wat moeite met opsteken?
Wij zorgen er voor dat uw haar geweldig zit tijdens de feestdagen of een feestje. Kom naar de salon om uw wensen te bespreken. Samen creëren wij de perfecte feestlook.

Maak een afspraak

Tip 2 | Kleur in uw haar
Met de feestdagen wilt u er natuurlijk top uitzien. Een leuke outfit maakt het af en met de juiste kleur in uw haar is uw look compleet. Ga in de winter voor warme tinten. Misschien wel meerdere tinten in uw haar om er geweldig uit te zien. Behoud kleur en glans extra lang in uw haar met de Luminous Colour lijn van Maria Nila. Met een haarmasker verzorgt u uw gekleurde haar tot in de puntjes.

Tip 3 | Stylingslijn
Met de juiste stylingsproducten blijft uw haar prachtig zitten tijdens de feestdagen. Wat dacht u van wat extra glans en volume? Dit bereikt u met een goede styling foam zoals Versatile Styling Foam. Voor een goede basis en stevige hold gebruik de perfecte haarlak. Denk hierbij aan Dri Ultimate Hold Spray voor volume, ultieme stevigheid en een duurzame ‘power hold’. De Extreme Spray van Maria Nila mogen we uiteraard niet vergeten. Een milde spray met extreem sterke fixatie, die ook nog eens helemaal vegan en diervriendelijk is ontwikkeld.

Tip 4 | Laat u huid stralen
Wilt u uw huid ook laten shinen? Voeg dan met een paar druppels BAO-MED® olie aan uw dagcrème en bodylotion toe. BAO-MED® olie is rijk aan omega 3, 6 en 9. Een superieure moisturizer met anti-aging eigenschappen die ook nog eens snel intrekt en goed hydrateert. Geen droge huid tijdens de feestdagen!

Meer weten over BAO-MED® olie en the tree of life?
Lees onze blogpost Bao-Med® olie van de tree of life

Ingevlochten haar | Joolz Hairstyle, Maria Nila

Advies over uw kapsel of wilt u dat wij uw haar stileren?

U bent van harte welkom in de salon. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Aanbevolen producten in deze nieuwsbrief