Maria Nila

6 geheimen voor de perfecte krul | Joolz Hairstyle

6 geheimen voor de perfecte krul

Vrouwen met steil haar zouden graag krullen willen en vrouwen met krullend haar steil haar. Maar hoe creëert u die perfecte krul nou?

Dit zijn onze mooie krullen tips

Tip 1 | Verwen uw krullen

Mooie krullen krijgt u alleen maar als u ze ook goed verzorgt. Was het haar met een goede shampoo en gebruik regelmatig het juiste haarmasker voor de perfecte krul en bescherm uw haar goed tegen invloeden van buiten af.

Tip 2 | Het juiste model

Zorg ook voor een goed model in uw haar door het haar in lagen te knippen krijgt de krul meer lucht en dat zorgt voor de veerkracht van de krul. Bij langer haar zal het zijn veerkracht verliezen. Overleg goed met uw kapper wat uw wensen zijn zodat we rekening kunnen houden met uw wensen.

De perfecte krul voor krullend of golvend haar | Joolz Hairstyle


Tip 3 | De krultang

Wanneer u van nature slag of krul heeft, kunt u soms het beste gebruik maken van een krultang of andere tool. Deze kunnen het gewenste krulresultaat versterken. Het enige waarop u moet letten is dat u de krultang nooit te heet gebruikt. Gekruld haar heeft van nature van een drogere structuur en de hitte kan ervoor zorgen dat het haar nog droger wordt. Gebruik daarom bij krullend haar hitte bestendige producten zoals Cream Heat Spray van Maria Nila.

Tip 4 | Drogen

Wanneer u uw krullen wil drogen, gebruik zoveel mogelijk uw handen of een diffuser. Ook bij het drogen raden wij u aan om hitte bestendige producten te gebruiken. Krullen worden zeker niet mooier als u ze teveel uitkamt. Masseer de hoofdhuid tijdens het föhnen zodat de volume gelijk vanaf de aanzet komt en vervolgens alleen maar de krul blijven kneden. Föhn het niet helemaal droog maar houd het licht vochtig. Dit voorkomt pluizen. Aan de lucht verder laten drogen en blijven kneden met je handen.

Tip 5 | Pluizig haar

Voorkom pluizig haar door onze krullencrème te gebruiken tijdens het drogen en kneed het daarna opnieuw erin. Ook kunt u daarna een voedende olie gebruiken. Nooit te veel want een vettige bos haar is een no go! Ook nooit te veel olie aan de aanzet vaak is dit net te vet omdat de hoofdhuid ook al talg produceert.

Tip 6 | Slapen met krullend haar

’s Morgens wakker worden met één platte zijkant of een pluizenbol is natuurlijk niet wat u wilt. Draai het haar in meerdere knotten, vlechten of gebruik andere draaitechnieken. Het slapen op een satijnen sloop of sjaal wordt ook zeker aangeraden. Dit omdat het haar glijdt over de sloop/sjaal. Katoen daarentegen is stugger en zorgt voor pluishaar.

Huishoudelijke mededeling

Haarstylist Mirella | Joolz HairstyleHet een en ander verandert in de salon. Mirella stopt 23 november bij Joolz Hairstyle. Chantal en Sabrina zullen haar werkzaamheden overnemen. Vanaf 3 december zal Chantal ook op de vrijdag werken van 08.30 – 13.00 uur.

“We zullen je missen Mirella en wensen je het allerbeste toe. Bedankt voor al je inzet.”
Sabrina & Chantal

Donderdag 14 & 21 november gesloten

Op donderdag 14 en donderdag 21 november is Joolz Hairstyle gesloten. Zorg ervoor dat u tijdig een afspraak maakt met de feestdagen op komst.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Bekijk de producten gebruikt in deze nieuwsbrief/blogpost