Mediceuticals

Mooi gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Alles voor een gezonde verzorging voor hoofd en haar

Joolz Hairstyle gaat verder dan alleen gezond haar. Wij pakken het probleem vanaf de wortel aan. Heeft u hoofdhuid en/of haarklachten, zoals haaruitval, psoriasis en eczeem of schilvering? Joolz Hairstyle kan u helpen.

Wij werken met professionele haar- en hoofdhuidproducten van Mediceuticals. Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Wij helpen u graag met een gezonde verzorging van haar en hoofdhuid. Kom langs voor passend advies en behandeling.

Wist u dat?

  • Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen.
  • Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
  • Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
  • Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

Scalp first

Een paar veel voorkomende oorzaken van een onrustige hoofdhuid zijn roos, vette hoofdhuid, seborrheic dermtitis, droge hoofdhoofd, psoriasis. Joolz Hairstyle biedt een scalp first behandeling van Mediceuticals aan, waarbij de hoofdhuid weer tot rust komt. Na de behandeling raden wij u enkele producten aan die geschikt zijn voor uw hoofdhuidprobleem.

De scalp first behandeling kost € 25,-.

MEER INFORMATIE  MAAK EEN AFSPRAAK

Haaruitval of dunner wordend haar

Mogelijke oorzaken

Helaas komt haaruitval of dunner wordend haar voor bij zowel mannen als vrouwen. Dit kan o.a. veroorzaakt worden door shock/trauma, medicatie, erfelijkheid, menopauze of ouderdom. De meest voorkomende oorzaken zijn androgentic alopecia (mannelijke vorm van kaalheid) en alopecia areata (pleksgewijze kaalheid).

Speciaal voor deze vormen van haaruitval heeft Mediceuticals de Advanced Hair Restoration Technology lijn ontwikkeld. Wilt u weten welk product het beste bij u past? U bent van harte welkom in de salon. Wij helpen u graag verder.

Chemotherapie

Afhankelijk van de chemotherapie die u krijgt, kan het haar uitvallen. Haaruitval treedt meestal op twee tot drie weken na de eerste behandeling. Door chemotherapie wordt de hoofdhuid gevoeliger voor invloeden van buitenaf, zoals kou en warmte. Ook wordt de hoofdhuid droger en kan er schilfering ontstaan. Haarverlies door chemotherapie is tijdelijk, na de kuur duurt het enkele weken voordat het haar weer begint te groeien. Het haarzakje heeft tijd nodig om te herstellen voordat het weer gezond haar kan produceren. Aanvankelijk zal het haar dunner zijn en anders van structuur. Zo kan iemand met krullen na de kuur stijl haar krijgen, en omgekeerd.

De producten van Mediceuticals ondersteunt het stimuleren van nieuwe haargroei en draagt bij om de conditie van de hoofdhuid en de haren te optimaliseren. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om reeds te starten vóór de chemo-behandeling. U kunt de producten ook gebruiken na de chemo-behandeling om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te houden.

MEER INFORMATIE  MAAK EEN AFSPRAAK