Maria Nila

Statisch haar? Joolz Helpstyle helpt!

Statisch haar?

De kachel staat weer aan met als gevolg statisch haar. Het winter seizoen zorgt er voor dat het haar uitdroogt. Trek maar een trui over uw hoofd en u hoort het bijna knetteren. Voor u het weet staat uw haar alle kanten op. Geen nood! Wij helpen u graag op weg.

Statisch haar preventie tips

Tip 1 | Begin in uw huis

De kachel staat aan dat zorgt voor een droge atmosfeer in huis. Hang aan waterverdampers verwarming of zet bakjes water in de buurt van de verwarming. Ook kunt u meer vocht in huis brengen met een mooie vaas met bloemen. De verdamping van het water zorgt dat de lucht vochtigheid op peil blijft in je huis.

Tip 2 | Douche niet te heet

Hoe lekker zo’n extra warme douche ook is tijdens de koude dagen, doe het niet! Dit zorgt ervoor dat uw huid en uw haar uitdrogen.

Tip 3 | Kleding wassen

Maak gebruik van een wasverzachter bij het wassen van uw kleding. De wasverzachter zorgt ervoor dat uw kleding zachter wordt, waardoor er minder frictie is met uw huid. Probeer ook om zo min mogelijk uw kleding in de wasdroger te doen. De combinatie van hete lucht en het ronddraaien van de kleding kan ervoor zorgen dat de stof statisch wordt.

Tip 4 | Het haar

Was uw haar met een vochtinbrengende shampoo. Gebruik een conditioner en 1 keer in de week een verzorgend haarmasker.

Gebruikt u een stijltang/ krultang/föhn? Probeer deze minder vaak te gebruiken of pas de temperatuur aan van uw stylingstool. Door de warmte droogt het haar uit.

Een goede borstel of kam van hoorn of hout doet wonderen! Het helpt tijdens het kammen tegen het statische.

Een klein laagje haarlak op het haar kan ervoor zorgen dat u de rest van de dag geen last meer heeft van statisch haar. Ook een beetje olie in het haar gaat het tegen.

Tip! Gebruik de Bao Med olie door uw dagcreme en bodylotion tegen een droge huid in de winter | Joolz Hairstyle

Tip voor de huid! Gebruik de Bao Med olie door uw dagcreme en bodylotion tegen een droge huid in de winter. Lees meer over Boa Med in deze blogpost.

Vragen of wilt u meer informatie over de producten uit deze nieuwsbrief/blogpost?
Kom langs, onze haarstylisten helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Bekijk de producten gebruikt in deze nieuwsbrief/blogpost