Mediceuticals

5 haartips voor mannen | Joolz Hairstyle

5 haartips voor mannen

Deze is speciaal voor de mannen, want ook als man wilt u er graag verzorgd uitzien. De ene besteed er meer tijd aan dan de ander.

Als uw haar maar goed zit tips

Tip 1 | Het wassen van het haar

Wat is nou het juiste? Elke dag wassen of niet? We zullen het u vertellen. Was het haar om de dag of één keer in de 3 dagen. Over het algemeen wassen mannen het iedere dag. Dat is te vaak en soms ook nog met de sop/douchegel die voor handen staat. Door het dagelijks te wassen verstoort dit de aanmaak van de talg productie, waardoor een vettige of juist droge hoofdhuid voorkomt of zelfs een te snelle verschilvering van de huid. Gebruik de juiste shampoo zoals Bioclenz of Hydroclenz. Weet u niet welke shampoo geschikt is voor u? Vraag uw kapper om advies. Verder zien we mannen met huidproblemen zoals roos of psoriasis. Ook hierbij kan Joolz Hairstyle u helpen. Maak een afspraak voor een hoofdhuid advies.

Tip 2 | Droog haar

Is uw haar wat droog dan raden we u aan om een conditioner te gebruiken of een leave-in spray. Dit zorgt voor extra verzorging, meer glans en veerkracht.

Tip 3 | Haaruitval

Haaruitval komt ook bij mannen voor. Helaas is de ene man erfelijker aangelegd dan de ander. Het mooie is dat wij het proces kunnen remmen met de juiste producten en advies. Schaam u niet om het bij ons over haaruitval te hebben. We staan u professioneel te woord. Wanneer u een afspraak maakt voor een haaruitval advies kunnen we uw probleem beter analyseren en een plan van aanpak maken.

5 Haar- en baardtips | Joolz Hairstyle

Tip 4 | Styling van het haar

U kunt uw haar op verschillende manieren stylen. We zien steeds vaker dat de man ook weet hoe de föhn te hanteren. We hebben verschillende stylingsproducten die uw haar in het gewenste model brengen. Een stevige gel die een hele dag voor houdbaarheid zorgt. Een paste die het haar stugger maakt en meer structuur geeft. Een styling cream voor een lichte hold en niet plakt.

Tip 5 | Scheren van de baard

Heeft u last van irritatie? Gebruik dan geen scheerschuim, maar een conditioner. Een conditioner heeft een lage pH-waarde en zet de huid minder open dus minder kans op irritatie.

Kom voor het juiste passende kapsel naar de salon.
Boek uw afspraak in de Kapper App of via de website.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Bekijk de producten gebruikt in deze nieuwsbrief/blogpost

Bioclenz Shampoo 250ml - Mediceuticals

Bioclenz 250ml
€18,75
Numinox 125ml - Mediceuticals

Numinox 125ml
€29,15
Defend Leave-in Conditioner 250ml - Mediceuticals

Defend 250ml
€28,50