Mediceuticals

Hoofdhuidproblemen zoals psoriasis, seborroïsch eczeem of overmatige schilvering? Joolz Hairstyle lost het op!

Overmatige schilvering, (seborroïsch) eczeem of psoriasis? Joolz Hairstyle lost het op!

We hebben het in onze nieuwsbrief vaker over hoofdhuidproblemen. Vandaag delen we graag een praktijkervaring. Kortgeleden vroeg een van onze klanten om hulp. Zij heeft een hoofdhuidaandoening waarbij overmatige schilvering in combinatie met talg de hoofdhuid bedekt. Een hardnekkig probleem.

In overleg met onze klant hebben we een Scalp First behandeling uitgevoerd. Daarnaast hebben we haar het thuisadvies meegegeven om het haar dagelijks te wassen met Mediceuticals X-Derma, X-Folate en Therapeutic. Ook hebben we de Scalp First behandeling voor een tweede keer uitgevoerd om de huid helemaal tot rust te brengen. Het resultaat mag er wezen!

Behandeling van hoofdhuidaandoening waarbij overmatige schilvering in combinatie met talg de hoofdhuid bedekt © Joolz Hairstyle

Heeft u last van psoriasis, (seborroïsch) eczeem of andere hoofdhuidklachten?

Stap bij ons binnen en we geven u vrijblijvend advies. Als u een afspraak maakt nemen wij ruim de tijd om er met u over te praten en te adviseren.

Maak een afspraak.

Reacties

 • Will Grunder april 14, 2018 at 17:33

  Hallo,

  Ik heb ook sinds een paar maanden sebrroirisch is eczeem hoofdhuid,
  Heel erg graag zou ik er vanaf willen. Ik heb ook haaruitval kan u mij er meer over inlichten?

  Mvg Will

  • Sabrina april 14, 2018 at 18:12

   Beste Will,

   U kunt eventueel een afspraak maken voor een advies gesprek. Of binnen lopen voor advies. Bij een afspraak nemen wij de tijd voor u. Na aankoop van eventuele producten na advies vervallen de kosten voor de gemaakte afspraak.

   Met vriendelijke groet,
   Sabrina

Reacties zijn gesloten.