Mediceuticals

Haarverzorging tot in de puntjes!

In de winterdagen vraagt ons haar een beetje extra aandacht. Met de harde wind gaat het haar al gauw klitten. Daarnaast is de luchtvochtigheid in deze periode anders en droogt het haar en de huid al snel uit. Bij Joolz Hairstyle hebben we alles om uw haar tot in de puntjes te verzorgen, maar ook voor de hydratatie van uw huid kunt u bij ons terecht.

Mediceuticals Scalpro Brush

Op zoek naar de ideale borstel om uw haar mee te ontwarren?
Joolz Hairstyle heeft hem!

Mediceuticals heeft speciaal voor fijn en/ of kwetsbaar en lang haar de Scalpro Brush ontwikkeld. De borstel sluit comfortabel aan op het hoofd en glijdt moeiteloos door het haar. De borstel is gemaakt van zacht materiaal en siliconen die de hoofdhuid helpen beschermen. Daarnaast is Scalpro Brush speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met een föhn. Kortom de perfecte haarborstel om uw haar te ontwarren met als reslutaat klitvrij en glanzend haar.

De Scalpro borstel kost € 14,50

 

Bao Med, pure skin, scalp & hair oil - Mediceuticals

Last van een droog haar en/ of een droge huid?
Probeer onze Bao-Med olie!

Bao-Med Pure Skin, Scalp & Hair Oil is gemaakt van de olie van de Baobab boom, ook wel bekend als de tree of life. Bao-Med olie is rijk aan revitaliserende eigenschappen voor zowel huid als haar. De olie hydrateert (hoofd)huid en haar, verlicht jeuk en schilfers en trekt snel in. Daarnaast bevat deze anti-aging moisturizer omega 3, 6 en 9. Een zeer verzorgende olie die in combinatie met de Scalpro Brush het beste resultaat geeft.

Geef uw haar en huid een boost deze winter met onze Bao-Med olie.

Prijs € 20,50