Mediceuticals

Hoofdhuidanalysedag bij Joolz Hairstyle in samenwerking met Mediceuticals

Hoofdhuidanalyse dag bij Joolz Hairstyle

Last van haar- en/of hoofdhuidproblemen zoals eczeem, psoriasis of haaruitval? U hoeft niet meer met uw handen in het haar te zitten. Joolz Hairstyle kan u helpen!

Op 27 oktober 2017 organiseren wij in samenwerking met Mediceuticals een Hoofdhuidanalyse dag. Specialist Roger voert een scan uit van de hoofdhuid om te zien hoe het met de huid gesteld is. U krijgt op een scherm een microscopische weergave van uw hoofdhuid te zien. Roger legt uit wat uw hoofdhuidprobleem is en geeft u een persoonlijk advies. De Mediceuticals Scope is gratis en zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

Over Mediceuticals

Mooi gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Dit is het motto en de kerngedachte achter de haarproducten van Mediceuticals. Met deze unieke dermatologische verzorgingsproducten pakt u het probleem bij de wortel aan. De haarproducten brengen en houden het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie en zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingredi├źnten en grondstoffen. Voor meer informatie, bezoek onze website.

Wilt u ook een hoofdhuidanalyse laten doen?

Maak snel online een afspraak bij specialist Roger of bel 0348 420 258.

Maak een afspraak