Algemeen

Joolz Hairstyle bestaat 5 jaar!

Joolz Hairstyle viert haar 5-jarig jubileum

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 5 jaar geleden dat Esthers Haarboutique werd overgenomen door Sabrina. Op 5 mei 2017 opende Sabrina voor het eerst de deuren van haar eigen salon Joolz Hairstyle. Een droom die is uitgekomen.

Er kwam veel bij kijken. Naast de financiƫle kant ook de ondernemers zijde. Want kapper zijn en een salon hebben is meer dan alleen kleuren, knippen en stileren. Op zoek gaan naar een grafisch ontwerper om de huisstijl van de salon te ontwerpen. De salon inrichten, raambelettering en ga zo maar door. Het was een leuke periode, maar niet zonder uitdagingen.

Chantal het vertrouwde gezicht

Chantal is het vertrouwde gezicht bij Joolz Hairstyle. In 2020 vierde zij haar 25-jarig jubileum aan de Achterstraat. Wij hebben deze mijlpaal uitbundig gevierd. Nog steeds is Chantal bij ons. Zij is onze rots in de branding.

Bedankt!

Nu 5 jaar verder zijn we vooral dankbaar voor alles wat we hebben bereikt. We blijven op de hoogte van de laatste trends en blijven onze kennis en kniptechnieken ontwikkelen. Ondanks dat de afgelopen 2 jaar zwaar waren met de strenge covid-19 regels zijn we er nog. Dat hebben we te danken aan jullie onze trouwe klanten. Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Joolz Hairstyle.

Ik wil jullie bedanken voor de gezelligheid in de salon en het vertrouwen in ons. Ik ben nog steeds super blij met Joolz Hairstyle en jullie, onze trouwe klanten.

Sabrina
Chantal en Sabrina | Joolz Hairstyle

U bent van harte welkom!

We verheugen ons erop om u te verwelkomen in de salon onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Heel veel liefs,
Sabrina & Chantal