Algemeen

Karikatuur 25-jarig Jubileum Chantal, gemaakt door Sandor

25-jarig jubileum Chantal een groot succes!

Allereerst willen we graag beginnen met een huishoudelijk mededeling. De vakantietijd is weer aangebroken. Vanaf 25 juli zullen we een mindere bezetting hebben in de salon en dat houdt in dat we aangepast open zullen zijn.

Aangepaste openingstijden

Di. 28 juli 8.30 – 12.30 u
Vr. 31 juli 8.30 – 14.00 u
Wo. 12 aug. 8.30 – 13.00 u
Wo. 19 aug. 8.30 – 13.00 u

Beperkte bezetting

11 t/m 22 augustus

Gesloten

Donderdag 30 juli
Di. 4 t/m zat. 8 augustus

MAAK EEN AFSPRAAK

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Het 25-jarig jubileum van Chantal was een groot succes!

Op 1 juli vierde Chantal haar 25-jarig jubileum aan de Achterstraat. Uiteraard moest dit goed gevierd worden. Chantal is eerst verrast met ontbijt aan huis. Sabrina heeft de salon helemaal versierd met als kers op de taart een karikatuur van Chantal gemaakt door de karikaturist Sandor. Ook heeft Sabrina alle felicitaties van jullie uitgeprint voor Chantal. Wat ontzettend veel felicitaties! Bedankt šŸ™‚

Om half negen heeft Sabrina Chantal verrast met een grote bos bloemen, gebak en een kaart voor een stedentrip in Europa. Maar het feest was nog niet voorbij. Eind van de middag heeft Sabrina Chantal weer verrast en haar mee uiteten genomen. Een mooie afsluiting van Chantal haar 25-jarig jubileum.

Chantal haar jubileum is niet onopgemerkt geweest. De Woerdense Courant heeft een artikel geschreven. U kunt het artikel lezen op de website van de krant.