Haarmode

Perfecte krullen met de Curly Girl methode! Joolz Hairstyle & Kiki Curls

Perfecte krullen met de Curly Girl methode! Joolz Hairstyle & Kiki Curls

Kiki Curls: speciaal voor uw krullen

Kiki Curls is speciaal ontwikkeld voor iedereen met krullen: the People of the Curls! Natuurlijk ook voor alle soorten en typen krullen. Dit zijn 100% CG (curly girls) vriendelijke producten voor de perfecte krullen. Kiki Curls zit in een vacuüm verpakking, waardoor u perfect kunt doseren. De CG friendly techniek is een must om uw weelderige lokken tot hun recht te laten komen door de unieke ingrediënten. Joolz Hairstyle en Kiki Curls hebben een helder doel: we geven u alles voor de perfecte krullen, we zorgen voor uw grootste bezit en doen dat door u de 3 stappen te leren die uw krullen alles geven wat ze nodig hebben.

In 3 stappen de perfecte krullen met Kiki Curls!

STAP 1 | CLEANSER

Kiki Curls Cleanser is een bijna niet schuimende en mild reinigende “cleanditioner” (cleanser en conditioner) die u dagelijks of een paar keer per week kunt gebruiken. Het product is vrij van sulfaten en speciaal ontwikkeld als STAP 1 voor prachtige, niet-pluizende krullen.

Gebruiksaanwijzing: Pomp voldoende cleanser in je handen om al je haar te bedekken. Maak het haar vervolgens nat. Masseer uw haar zachtjes, maar vermijd de aanzet en uiteinden van het haar. Spoel hierna de cleanser met voldoende lauw water uit. Breng daarna STAP 2, het herstelmasker, aan om uw krullen alles te geven waar ze naar verlangen.

STAP 2 | RECOVERY MASK

Dit is een ultieme haarhersteller voor dagelijks gebruik om je krullen weer in topconditie te krijgen. Het maakt het haar weer sterk, herstelt poreus haar en pluis. Met lauw water, 1:10 gemixt, gebruikt u het masker als zelfgemaakte leave-in-spray.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik als STAP 2 na de cleanser. Breng aan op nat haar en knijp het water uit uw krullen. Breng vervolgens direct aan op het haar en werk vanuit de punten omhoog. Vermijd de haaraanzet. Gebruik het masker nogmaals voor nog meer effect. Spoel niet uit wanneer uw krullen erg droog zijn. Maak een spray mask door 1:10 met lauw water te mixen.

STAP 3 | WONDER FINISH

Het ontwart, versterkt, definieert, ontpluist, geeft glans, beschermt tegen hittebeschadiging en houdt uw krullen in controle met behoud van een natuurlijk gevoel. Kiki Curls Wonder Finish is de perfecte krullen crème!

Gebruiksaanwijzing: Breng aan op schoon, doorweekt nat haar. Gebruik vanaf de uiteinden tot matig bij de aanzet. Kneed grote delen om krullen samen te voegen, of draai krullen om uw vinger om het krullen te stimuleren. Laat aan de lucht drogen of gebruik een diffuser en föhn met koude lucht. BELANGRIJK: Raak uw krullen NIET meer aan totdat ze helemaal droog zijn! Eenmaal droog, als uw krullen er nat of knapperig uitzien, kneed uw deze subtiel of schud ze uit tot gewenste effect is bereikt.

Jouw krulproblemen zijn voortaan voorbij met de hulp van Joolz Hairstyle & Kiki Curls!

Meer weten? Kom langs naar de salon en wij adviseren u graag verder. U vindt alle producten van de Kiki Curls in onze salon.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.