Haarmode

Haarmodelijn Voorjaar/Zomer 2022

Het nieuwe Hairfashion seizoen is 11 april van start gegaan met de lancering van de Haarmodelijn Voorjaar – Zomer 2022. Wij delen graag de hoogtepunten met jullie!

Yesssss, het belooft een uitbundige zomer te worden. Nothing but good vibes! 

Weg met die controle. Dit voorjaar kan en mag weer van alles. Het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuwe look! De trendkapsels uit VIBES, de Haarmodelijn voorjaar/zomer 2022, vormen daarvoor de ideale inspiratiebron.

Expressieve kleuringen

De kleuringen van het komend trendseizoen zijn expressief. Dat vertaalt zich niet zozeer naar felle en opvallende tinten, maar juist in combinaties van technieken voor boeiende kleurschakeringen. Zo zijn in sommige trendkapsels uit VIBES extreme oplichtingen te zien, die op geraffineerde wijze zijn toegepast.

Daarnaast wordt uitbundig gespeeld met donkere harmonieën. Toners zijn ook dit seizoen weer onmisbaar. Bij VIBES is vooral gekozen voor toners met een violette ondertoon en voor zand- en goudtinten.

Beweging en textuur

Alles gaat weer bewegen en dus ook het haar. Die vrije beweging ontstaat door het knippen en/of slicen van kortere lagen in het haar, waardoor het direct meer textuur krijgt.

bekijk meer foto’s

Inspiratie gekregen naar aanleiding van de laatste trends?

Wellicht een nieuwe kleuring of misschien heeft u zin in een compleet andere haarstijl. Wij helpen je graag met het vinden van uw nieuwe look!

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.