Haarmode

Haarstijlen en haartrends lente 2024 | Joolz Hairstyle

Na regen komt zonneschijn! Laat uw lokken weer shinen in de zon :-)

Eindelijk is het zonnetje weer doorgebroken na maanden lang grauwe lucht en regen. Wat genieten we toch van die voorjaarszon! Even de deur open, uit de wind en heerlijk die zon op uw huid laten stralen.

De eerste bloemen schieten uit de grond en in sommige bomen begint de bloesem al weer zijn best te doen om er weer op zijn mooist uit te zien. Dat wilt u zelf toch ook? Een knip- of kleurbeurt bij de kapper doet wonderen. Voor u het weet, geniet u van een frisse coup met prachtige lokken in het lentezonnetje!

Vlotte dames haarstijlen

Wat dacht u van mooie kleurcombinaties in het haar zoals highlights om die zonnige look te accentueren? Of wellicht wilt u juist uw grijze lokken opfrissen met wat natuurlijke lowlights om uw haarkleur net wat meer leven te geven. Er is zoveel mogelijk! Vraag om advies in de salon.

Inspiratie opdoen voor mooie grijze lokken?

Volg model Luisa Dunn op Instagram @thesilverlining_1970 en raak geïnspireerd door dit prachtige model met fantastisch zilvergrijs haar! Ontdek hoe mooi grijs kan zijn.

Heren haartrends voor de lente

Ook voor de heren kunnen wij een geknipte frisse voorjaarslook creëren. De mullet (foto 1) is de echte trend van nu. Op Instagram kunt u veel voorbeelden vinden op de #mullethair. Is de mullet het kapsel voor u?

Huishoudelijke mededeling

Wegens vakantie zijn we deze maand beperkt open. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Gesloten

  • Dinsdag 12, 19 en 26 maart
  • Donderdag 14 en 21 maart

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Kapper App van Salon Hub