Haarmode

Haarmode trends herfst 2023

Na een lekkere nazomer breekt de herfst weer aan. Bent u al klaar voor gekleurde herfstbladeren en donkere avonden en toe aan een nieuw kapsel met de verandering van het seizoen? Lees dan vooral verder en doe inspiratie op, want vandaag bespreken we de haartrends voor deze herfst.

De laatste jaren hebben we een grote comeback van laagjes gezien. Ook dit seizoen knippen we weer laagjes in het haar en gaan we voor spannende volumesLaagjes, texturen, volumes. Het hoort er ook het komende seizoen allemaal bij.

Haarlengtes

De bob blijft razend populair en is de winnende haarlengte van dit seizoen. Halflang haar blijft superhip. Maar ook de andere haarlengtes doen deze herfst volop mee. Wat dacht u van lange manen en pixie cuts? Voor elke haarlengte valt wel iets te zeggen.

Leuk weetje. Wist u dat er een verband lijkt te bestaan tussen uw lichaamslengte en haarlengte?
Een vuistregel voor het vinden van een haarlengte die u optisch langer doet lijken, is: ga voor een haarlengte die evenredig is aan je lichaamslengte. Bent u klein? Dan komt u goed weg met een kort kapsel. Bent u lang? Dan kunt u ook heel goed lang haar hebben. Met andere woorden: XL haar maakt kleiner, een vlotte pixie cut maakt langer.

Bron: Trendystyle.net

Interne laagjes

Laagjes, laagjes en nog meer laagjes. Dat gaan we veel zien! Het komende seizoen draait allemaal om laagjes, texturen en volumes. Maar dan zonder dat het er al te dik bovenop ligt. Interne laagjes zijn zo ongeveer een must. Dit zijn laagjes die onzichtbaar zijn, ze ook wel ghost layers genoemd. Ze geven het haar volume en beweging zonder dat u er kortere lokken in ziet zitten.

Shags

De shags zijn ook weer populair. Wel doen we het dit seizoen het net even rustiger aandoen. Hier mag u de lengteverschillen wel zien, maar het oogt allemaal wat klassieker. De invloed van de quiet luxury trend drukt ook hier zijn stempel.

Krullende bobs

Daar is die weer, de bob. Heeft u krullend haar? Dan is de bob het geknipte kapsel voor u! Krullende bob kapsels zijn een van de hotste haartrends deze herfst. Het is hét moment om deze textuur eens helemaal tot zijn recht te laten komen.

Pittige pixie cuts

Fans van korte kapsels mogen hun hart ophalen aan de pittige pixie cuts die het het komende seizoen helemaal gaan maken. Overigens kunt u met zo’n kort koppie alle kanten op. Het gaat erom uw korte haar een eigen persoonlijke touch mee te geven. Maak er uw signatuur van! Klik hier om meer pixie cuts te zien.

Kappershoofd en Barbiecore

Ja, u leest het goed! De kappershoofden gaan het helemaal maken en dat hebben we te danken aan Barbie (Margot Robbie). Barbie-fans komen helemaal aan hun trekken. Dus haal die krultang maar te voorschijn! Goed verzorgen en mooi stylen dus.

Pony’s

Wat voor een haarlengte u ook kiest, een pony blijft een geliefd detail. Het is de ideale manier om uw kapsel te updaten zonder er rigoureus de schaar in te zetten. Bedenk wel dat een pony om meer onderhoud en regelmatig bijknippen vraagt.

Zijscheiding

Probeer iets nieuws. Ga voor een zijscheiding! De ideale manier om uw haarlook een instant update te geven. De zijscheiding is momenteel weer trending. Al een zijscheiding? Varieer en draag hem eens aan de andere kant of verleg de scheiding een klein stukje om uw haar te boosten.

Rood en boterblond

Zin om het nieuwe seizoen met een nieuwe haarkleur te beginnen? De haarkleuren worden weer warmer en neigen naar rood. Verder zien we de lichte kleuren zoals boterblond met een warme honingachtige ondertoon. Ook zijn donkere kleuren helemaal goed deze herfst. We het warm en cozy. Denk aan chocoladekleuren.

Dat waren weer de haarmode trends voor de dames voor dit seizoen. Inspiratie gekregen? Maak dan snel een afspraak.

Boeken voor de Kerst

De eerste pepernoten zijn alweer gespot in de winkel en u weet wat dat betekent. Nog maar een paar maanden en het is Kerst. Het klinkt zo raar, maar kerstman is er voor u het door heeft.

Zeker zijn van een plekje rondom de feestdagen? Ons advies is nu al vooruit te boeken. Wij plannen met de klanten die het willen al door tot de Kerst.

Met ons online boekingsprogramma kunt u maximaal 3 maanden van te voren plannen. Dus check uw agenda hoeveel keer u nog moet knippen en/of kleuren dit jaar en plan uw afspraken vooruit.

Wij wensen iedereen een fijne herfst en tot snel bij ons in de stoel!

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.