Haarmode

Haarmodelijn 'REMIX' | Joolz Hairstyle

Haarmodelijn ‘remix’

Na anderhalf jaar mocht het dan eindelijk weer. Op 4 oktober was de showcase van de nieuwe Haarmodelijn REMIX in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Joolz Hairstyle kon dit event waarin de nieuwste haartrends gepresenteerd worden natuurlijk niet overslaan. We delen graag deze inspirerende haarstijlen.

De 70ties en 80ties in een nieuw jasje

We hebben weer nieuwe technieken gezien en de laatste kleurtrends. Beetje de Abba look maar dan vertaalt in 2021. Rosé en blauw in het haar is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig komen de warme blonde -en zand kleuren weer terug. De hele matte tinten verdwijnen langzaam uit het straatbeeld deze winter.

Krullen!

Tijdens de haarmodelijn is van alles voorbij gekomen. Zo hebben we gezien hoe we krullen kunnen knippen door bepaalde slice technieken. Daarnaast is de krul voor de mannen weer helemaal hot! Wanneer de permanent op de juiste manier wordt ingedraaid geeft dit een stoere softe look. De mannen moeten dus even sparen voor wat lengte van haar bovenop het hoofd om een roller te kunnen indraaien.

We hebben er een gezellige dag van gemaakt en het afgesloten met een lekker etentje in Apeldoorn.

bekijk meer foto’s

Huishoudelijke mededelingen

Koeienmarkt Woerden gaat niet door

Helaas gaat de koeienmarkt in Woerden dit jaar niet door. Ondernemers in Woerden proberen er toch een gezellige dag van te maken. U kunt de snert weer bij de bekende adressen halen.

Langzaam verdwijnen de maatregelen

In de salon hoeft u tot vooralsnog geen QR code te laten zien. U bent dus altijd van harte welkom! Vindt u het toch lastig om te komen? Dat begrijpen we. Wij werken nu zonder een mondkapje. Draagt u zelf een mondkapje tijdens uw afspraak en wilt u dat uw kapper ook een mondkapje draagt, kunt u dit aangeven. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.