Boa-Med

BAO-MED Anti-Aging Beauty Supplement - Mediceuticals

Nieuw! BOA-MED Anti-Aging Beauty Supplement

We hebben het weleens eerder gehad over de BAO-MED lijn in onze blogposts “BAO-MED Olie, Tree of Life” en “Eet je haar, mooi, gezond en sterk!“. Vandaag introduceren we het nieuwste product van BAO-MED te weten het BOA-MED Anti-Aging Beauty Supplement.

Unieke eigenschappen:

  • 100% veganistisch.
  • Helpt vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.
  • Krachtige ontstekingsremmende en antioxidatieve eigenschappen.
  • Draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem.
  • Helpt een gezond lichaam en een gezonde huid te behouden.
  • Ondersteunt de aanmaak van nieuwe huidcellen.
  • Helpt de huidcellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Het krachtige Bao-Med Anti-Aging beauty supplement is ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten. Elke capsule bevat voedzaam baobab fruit poeder van de Afrikaanse baobab boom met een hoog gehalte aan Vitamine C, Calcium, Magnesium, Kalium, antioxidanten en voedingsvezels. Baobab fruit poeder helpt bij het bevorderen van een gezonde darmflora. Dit verbetert het vermogen van het lichaam om vitamines en mineralen uit het beauty supplement op te nemen om vroegtijdige veroudering tegen te gaan.

Het supplement bevat 13 belangrijke ingrediënten om oxidatieve veroudering tegen te gaan en de immuunfunctie te ondersteunen. Een paar van deze ingrediënten zijn o.a. baobab fruitpoeder, bamboe arundinacea, kurkuma extract, groene thee extract, calcium, vitamine C, D3 en E. De complete lijst kunt u nalezen op de site van BAO-MED.

Baobab boom, the Tree of Life | Joolz Hairstyle, Mediceuticals

Over the Tree of Life / de Baobab boom

Baobab bomen zijn miljoenen jaren geleden ontstaan ​​in West-Afrika. De oudste bomen zijn minstens 1275 jaar oud. Geen wonder dat zij ook bekend staan als the Tree of Life! De Baobab vrucht is een superfood en bevat meer vitamines, mineralen en voedingsvezels dan bijna elk ander voedsel/fruit op de planeet. Deze vruchten worden ook gebruikt in de BAO-MED productlijn.

Lees alles over de Baobab boom

Aanbevolen gebruik Bao-Med Anti-Aging beauty supplement

Het aanbevolen dagelijkse gebruik is 2 capsules per dag, bij voorkeur bij de maaltijd. Een verpakking van het Bao-Med Anti-Aging beauty supplement bevat 60 capsules. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Raadpleeg uw arts voordat u een supplement neemt als u medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft.

Is het weer tijd voor de kapper?

Maak snel en makkelijk een afspraak via de website of de Kapper App. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op 0348 420 258.

We ontvangen u graag in de salon onder het genot van een warm drankje.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Kapper App van Salon Hub

Bekijk ook onze andere BAO-MED producten