Algemeen

Eet je haar mooi, gezond en sterk | Joolz Hairstyle

Eet je haar mooi, gezond en sterk!

Mooi, gezond en sterk haar?

Dan is naast een goede haarverzorging gezonde voeding ook heel belangrijk. Het begint bij de haarwortels, die hebben namelijk baat bij voedingsstoffen zoals eiwitten, ijzer, vitamines en gezonde vetten.

Voedingtips voor mooi, gezond en sterk haar

Nu we in januari toch bezig zijn om weer op onze voeding te letten na al het lekkere eten met de feestdagen kunnen we wel een paar handige tips gebruiken. Voeg deze voedingstips toe aan uw eetpatroon en eet uw haar gezond en sterk.

Spinazie

Spinazie zit vol foliumzuur wat helpt bij het ontwikkelen van nieuwe haarcellen. Groene groente en citrusvruchten bevatten veel vitamine C. Vitamine C versterkt het haar en voorkomt gespleten haarpunten.

Groene smoothie avocado, spinazie en banaan. Goed voor je haar!

Tip!
Stop ze in een mooi glas als smoothie bij elkaar of een vitamine shot in een wijnglas. Vrolijkt de dag weer op!

Maak uw eigen smoothie van avocado, spinazie en banaan.

Bekijk recept

Bron: voedzaamensnel.nl

Voller haar

Een handje amandelen zorgt voor voller haar. Neem iedere dag een handje. Amandelen bevatten biotine wat haarverlies verminderd. Biotine zit ook in ei, banaan, watermeloen, bloemkool, makreel en kaas.

Onverzadigde vetten

Onverzadigde vetten zorgen dat het haar weer gaat glanzen. Wat dacht u een lekker salade met avocado of voor de lunch een broodje met vette vis zoals zalm en tussendoor ongezouten noten. Deze vetten zorgen ervoor dat het haar weer glans krijgt.

Avocado tosti met cashewpasta en tomaatjes

Lunchtip! Avocado tosti met cashewpasta en tomaatjes.

Een heerlijke tosti van stevig volkoren brood, gezonde vetten uit avocado en cashewnoten en semi-gedroogde tomaatjes. Lekker en weer eens wat anders.

Bekijk recept

Bron: voedzaamensnel.nl

Eiwitten en ijzer

Kip en kidneybonen bevatten veel eiwitten (proteïne) en ijzer. Deze voedingsstoffen dragen bij aan een gezonde haargroei.

Vitamine D

Vitamine D zorgt voor een snellere haargroei. Het mooie van Vitamine D is dat u dit onder andere opneemt door zonlicht. Een goede reden om in de pauze een lekkere wandeling buiten te maken. Dit frist weer lekker op en daglicht/zonlicht is heerlijk.

Bao-Med voedingssupplement voor haar, huid en nagels

Nog makkelijker?
Koop bij ons de Bao-Med voedingssupplementen van Mediceuticals. Een uitstekende anti-oxidant, welke bijdraagt aan een gezonde balans van het lichaam. Bao-Med voedingssupplement is ontwikkeld om de conditie van het haar, de huid en de nagels te verbeteren en is rijk aan alle bovengenoemde vitamines en mineralen.

Alles over Bao-Med voedingssupplement >>

Advies nodig of tijd voor een nieuw kapsel?

U bent van harte welkom in de salon. Wij helpen u graag verder onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Maak een afspraak

Fijne januari maand gewenst en vergeet niet te genieten!

Sabrina en Chantal