Algemeen

Joolz Hairstyle houdt het vakantiegevoel nog even vast

Joolz Hairstyle houdt het vakantiegevoel nog even vast

Na een lange periode waar het COVID-19 virus het nieuws heeft gedomineerd, waren wij bij Joolz Hairstyle zeker toe aan vakantie. De grote vraag voor een ieder is natuurlijk geweest: “In Nederland op vakantie of toch naar het buitenland?” Wij hopen dat u ondanks het coronavirus heeft kunnen genieten van de zomer in Nederland of misschien toch in het buitenland. Wij horen graag hoe uw vakantie is geweest wanneer u bij ons in de salon bent.

Zowel Sabrina als Chantal zijn met hun gezin naar Italië geweest. Sabrina heeft Toscane bezocht en Chantal het Gardameer. Ze hebben allebei genoten van het mooie weer en de rust in Italië. De enige confrontatie met het coronavirus was het verplicht dragen van mondkapjes. Ondanks de mondkapjes hebben de dames heel even al het nieuws in Nederland achter zich kunnen laten en zijn ze weer volledig opgeladen en fris aan het werk.

Joolz hairstyle op vakantie in Italië

Houd het vakantiegevoel nog even vast

Voor degene wie het vakantiegevoel nog even vast wil houden, maak dan eens een afspraak voor een uitgebreide wasmassage met masker. Een heerlijke manier om tot rust te komen. Of toch liever die zomerse look aanhouden? Dat kan door het plaatsen van een paar extra highlights.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Highlights | Joolz Hairstyle

Huishoudelijke mededeling

Mondkapjes
Indien u het prettig vindt dat wij een mondkapje dragen, doen wij dat ook. U kunt dat aangeven wanneer u bij ons in de salon bent

Aangepast open i.v.m. vakantie
Dinsdag 15 en donderdag 17 september gesloten.
Vrijdag 18 september open van 8.30 – 14.00 uur.