Algemeen

Haarstijl 2019 | Joolz Hairstyle

Haarstijl 2019

Het is alweer januari. 2018 is voorbij gevlogen en wat hebben we een hoop kapsels en trends voorbij zien komen. Vorig jaar deelde wij een blog met de trends voor 2018. Dit jaar gaan we twee stijlen uitlichten. Want een nieuw jaar is een goede aanleiding voor nieuw haar 😊

Red velvet hair

Dames gaan dit jaar voor red velvet

Voor de dames zal het vooral een nieuwe kleuring zijn. We hebben in 2018 coldbrew hair gehad. Dit jaar stappen we van koude koffie over naar een van de lekkerste taarten, de Red Velvet cake.

Zet je vork in een stuk red velvet cake en al je smaakpupillen vieren feest. De rode tinten van de cake zijn ook een aangename prikkeling voor de ogen. Logisch dat deze zoete verleiding de inspiratie is voor de nieuwste haartrend, red velvet hair. Deze moderne kijk op rood is rijk en vol van smaak, net als de cake.

Nikki Lee, haarstyliste van de sterren, kwam als eerste met de red velvet haartrend. De haarstylist gebruikt één kleurtoon, geen highlights en het resultaat is een glanzende, veelzijdige kleur die perfect is voor de winter. Check Nikki’s Instagram account voor inspiratie en de nieuwste haartrends.

Weten of red velvet hair ook bij u past?

Kom langs! Wij adviseren u graag. En als u trek heeft gekregen in een stukje red velvet cake… Het recept van Menno van Heel Holland bakt vindt u via deze link.

maak een afspraak

Bangs voor mannen | Joolz Hairstyle

Mannen de pony is terug van weggeweest

Een pony, echt mannelijk klinkt het niet. Gelukkig is het ook bekend als bangs of fringe. In 2019 zien we vooral korte kapsels met een vrij lange voorkant. De meest gangbare lengte voor het komende seizoen is tot ongeveer halverwege het voorhoofd.

Sluik of steil haar? Ga dan voor een ietwat gerafelde pony die nonchalant over het voorhoofd ligt. Denk niet aan een dikke, recht afgeknipte ‘fringe’ maar aan wat haar dat in de strijd van het dagelijks leven op een toevallig heel charmante manier over het voorhoofd is gevallen.

Heren met krullend haar, maak het haar a.u.b. niet stijl. Krullen zijn geliefd dit jaar. Laat ze op een natuurlijke manier over het voorhoofd krullen. Bespreek dit met de kapper en geef duidelijk aan dat u juist uw krullen wilt behouden. Ook dit jaar geldt; altijd de textuur van het haar respecteren.

Waarom de pony in 2019? Hij maakt het herenkapsel modern en trendy. Het geeft het haar iets extra’s. De pony van nu is heel eigentijds, met soms ook een coole Indie twist.

Meer weten over de pony voor mannen?

Voor advies kunt u terecht bij een van onze haarstylisten. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Klik dan op deze link.

maak een afspraak

Interesse in de nieuwe haartrends?

Sabrina, Chantal en Mirella staan voor u klaar om uw nieuwe look te knippen. Bent u er nog niet uit? U bent van harte welkom om inspiratie op te doen en te bladeren door onze modellenboek.

Ook voor advies voor haaruitval en/of hoofdhuidproblemen kunt u bij ons terecht.

Bedankt dat u klant bent bij Joolz Hairstyle.
Wij wensen u een voorspoedig 2019 toe!

Sabrina, Chantal en Mirella