Haarmode

Haartrends 2018 | Joolz Hairstyle Woerden

Nieuw jaar, nieuw haar! Haartrends 2018

Na de afgelopen feestdagen kunnen we weer volle moed het nieuwe jaar in. Elk jaar weer hebben we nieuwe voornemens en doen we ons best om deze voornemens waar te maken. Ook onze haarstylisten doen hun best om een steentje bij te dragen door steeds weer op de hoogte te zijn van de laatste haartrends en behandelingen. Laten we eerlijk zijn een nieuw jaar is het ideale moment om te kijken of u nog tevreden bent over uw haarstijl.

Dit zijn de trends voor 2018. Ladies first!

Haar op 1 lengte | Joolz Hairstyle Haartrends 2018
Laagjes zijn zo 2017. Dit jaar is sluik lang haar op één lengte helemaal hot. Het voordeel hiervan is dat al die wilde plukjes verleden tijd zijn. Dus geen paardenstaart meer met losse plukjes, maar mooi strak gestyled haar.

Stijlvol achterover | Joolz Hairstyle Haartrends 2018
Nu u uw haar op één lengte heeft laten uitgroeien, kunt u ook uw haar mooi stijl achterover dragen. Gebruik haarmousse of haarspray om uw haar te stylen en in model te houden. Met dit kapsel laat u uw gezicht zien.

Middenscheiding | Joolz Hairstyle Haartrends 2018
De middenscheiding is weer helemaal terug in 2018. Deze trend is het mooist wanneer u de scheiding heel strak trekt en weinig volume creëert aan de bovenkant. Wilt u krullen in het haar, doe dit vanaf ongeveer vanaf een derde van uw haarlengte.
Lange paardenstaart | Joolz Hairstyle Haartrends 2018
De slordige paardenstaart is verleden tijd en maakt plaatst voor de lage paardenstaart, een nette lage en steile staart. Pak er maar een stijltang bij en maak uw staart zo laag mogelijk. Hoe minder plukjes hoe beter!

Lange bob | Joolz Hairstyle Haartrends 2018
Last but not least de bob. Voor degene die een rigoureuze verandering aandurft, is er dit jaar de lange bob. Knip die lange lokken tot een rechte bob. Als u ook nog eens gaat voor een middenscheiding bij de bob zit u helemaal goed!

Ook voor de heren zijn er in 2018 een paar vlotte kapsels!

Stijlvol | Joolz Hairstyle Haartrends 2018

Wat dacht u van deze stijlvolle look? Lekker kort opgeknipt en opgeschoren met een scheiding.

Heerlijk cool kapsel | Joolz Hairstyle Haartrends 2018

Voor de mannen die van een frisse haarstijl houden is er in 2018 dit heerlijke cool kapsel. Half lang met opgeschoren haar.

Kort en warring | Joolz Hairstyle Haartrends 2018

De nonchalante haartrend komt in 2018 weer terug. Heeft u een volle bos haar, dan zit u dit jaar helemaal goed met deze haartrend kort en warrig.

De kuif | Joolz Hairstyle Haartrends 2018

Wilt u stijlvol over straat met een vlotte uitstraling is de kuif het kapsel voor u. Kort opgeknipt haar met een gestileerde kuif geeft u die speelse maar ook zakelijke uitstraling.

Half lang haar | Joolz Hairstyle Haartrends 2018

Bent u geen liefhebber van kort haar kunt u in 2018 gaan voor half lang haar. Een vlotte haarstijl die ook dit jaar weer helemaal in de mode is.

Bent u er uit en gaat u voor een nieuw kapsel?

Sabrina, Chantal en Kim adviseren u graag welk kapsel en/of kleuring het beste bij u past. Wilt u alleen wat inspiratie op doen, bent u van harte welkom in de salon om door ons modellenboek heen te bladeren. Ook voor advies voor haaruitval en/of hoofdhuidproblemen kunt u bij ons terecht.

Tot slot willen wij u bedanken dat u klant bent bij Joolz Hairstyle en wensen wij u een voorspoedig 2018 toe!