Maria Nila

Maria Nila aanbieding | Joolz Hairstyle

Speciale Maria Nila actie in november en december

In november en december staat Maria Nila in het zonnetje bij Joolz Hairstyle. Profiteer van onze speciale actie!*

Koop een Maria Nila shampoo van 350 ml en ontvang 50% korting op een kleine verpakking shampoo of conditioner van 100 ml!

* Let op actie is alleen geldig in november en december 2018

Ontdek welke shampoo het beste bij u past

Pure Volume Shampoo 350 ml - Maria Nila
Pure Volume Shampoo 350 ml

Deze shampoo verdikt het haar, geeft volume aan fijn haar en versterkt de haarstructuur. Pro-Vitaminen B5 maken het haar dikker en zorgen voor meer volume en body. Het haar wordt gezonder en krijgt meer glans door de voedingsrijke vitaminen. Colour Guard Complex voorkomt kleurverlies door wassen, UV-straling, hitte van föhn en/of stylingtang en vrije radicalen.


Structure Repair Shampoo - Maria Nila

Maria Nila Structure Repair Shampoo 350 ml

Structure Repair Shampoo is een zachte shampoo voor beschadigd, droog en chemisch behandeld haar welke de haarstructuur hydrateert en versterkt. Algen van de zeebodem herstellen en versterken het haar van binnenuit en bieden bescherming tegen schadelijk föhns en styletangen. Colour Guard Complex voorkomt kleurverlies door waasen, UV-straling en vrije parabenen.


Sheer Silver Shampoo 350 ml - Maria Nila

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml

De shampoo is sulfaat- en parabeenvrij en speciaal ontwikkeld voor blond en grijs haar. Violet pigmenten van de braambes bestrijden het vergelen en vaal worden van het haar. Color Guard Complex voorkomt kleurverlies door wassen, UV-straling, hitte van föhn en/of styletang en vrije radicalen.Luminous colour shampoo 350 ml - Maria Nila

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml

Laat uw haar stralen met de Luminous Colour Shampoo. Het is een lichte shampoo voor gekleurd haar welke de haarstructuur herbouwt en versterkt. Anti-oxidanten van granaatappel zorgen voor maximaal kleur- en glansbehoud van het haar en beschermen het haar tegen veroudering. Een UV-schild voorkomt dat het haar opgelicht wordt door straling van de zon.

Bekijk ook de Maria Nila conditioners

Maria Nila Pure Volume Conditioner
Structure Repair Conditioner 300 ml - Maria Nila
Sheer Silver Conditioner 300 ml- Maria Nila
Luminous coulr conditioner 300 ml - Maria Nila

Maria Nila

De producten Maria Nila zijn ontstaan uit liefde voor dieren. Onze dierenvrienden vullen ons leven met liefde en geluk en mogen niet deel uitmaken van een haarverzorgingsproduct. De haarproducten van Maria Nila zijn daarom ook 100% veganistisch en diervriendelijk ontwikkeld. Hiermee wilt Maria Nila het makkelijker maken voor iedereen om een ​​stap te zetten naar een duurzame en vriendelijke wereld.

Maria Nila, gevestigd in Zweden en ontwikkelt producten met ingrediënten van hoge kwaliteit die een verschil maken voor salons, klanten, dieren en het milieu.

Bekijk alle producten van Maria Nila