Maria Nila

Met deze haarverzorgingstips geniet u zorgeloos van uw vakantie! Joolz Hairstyle

Met deze haarverzorgingstips geniet u zorgeloos van uw vakantie!

De eerste gaan al weer lekker met vakantie om de zon op te zoeken of er lekker op uit te gaan en te genieten van een mooie omgeving. We genieten van jullie vakantie plannen en verhalen er na.

Tip 1
Niet alleen uw huid heeft bescherming nodig, ook uw haar!

Als u naar de zon gaat denk dan niet alleen aan bescherming voor de huid, maar ook voor het haar. In de meeste van onze producten zit ook een UV-filter. Dat is handig, want in het zonnetje kan het haar verkleuren of uitdrogen. Zelfs blond haar kan in plaats van witblond wat gelig worden. Een zilver shampoo en (leave-in) conditioner aan te bevelen. Bijvoorbeeld Maria Nila producten uit de Sheer Silver-lijn.

Sheer Silver Shampoo - Maria Nila

Tip 2
Heeft u bruin of rood haar? Gebruik een shampoo en conditioner met UV-filter!

Deze kleuren vervagen sneller in de zon. We kunnen dit niet helemaal voorkomen en daarom is een goede shampoo en (leave-in) conditioner met UV-filter des te belangrijker. Mediceuticals Vivid shampoo en Defend leave-in-conditioner zijn de ideale combinatie voor uw haar tijdens de vakantie. Wilt u zo’n een min mogelijke vervaging van uw haarkleur door de zon? Een petje helpt of kies een minder zonnig oord. Ook heerlijk.

Defend Leave-in Conditioner 250ml - Mediceuticals

Tip 3
Stugger of zachter haar door kalk in het water

Het water in het buitenland kan zachter of harder zijn dit komt door de hoeveelheid kalk in het water. Meer kalk betekend stugger haar. Minder kalk in het water kan er voor zorgen dat uw mooie lokken een stuk slapper aan voelen. Ook hier voor hebben we natuurlijk mooie producten voor zoals een volume shampoo, een lekkere versteviging of de stevige lak en zelfs een spectaculair poeder dat veel volume en stevigheid geeft.

Dri Ultimate Hold 350ml - Mediceuticals
Met deze haarverzorgingstips geniet u zorgeloos van uw vakantie! Joolz Hairstyle

Ook wij gaan met vakantie

Sabrina is al even weg geweest in maart en zal in juni en juli een paar dagen op vakantie zijn. Dit jaar heeft Sabrina de vakanties gespreid wat momenteel voor extra drukte zorgt, maar de hele zomer is Sabrina op 3 dagen na beschikbaar.

Chantal zal in de zomer 3 weken op vakantie gaan. Houd rekening met wisselende openingstijden. Als u online boekt ziet u gelijk welke tijden en dagen beschikbaar zijn. Plan dus uw afspraken zo vroeg mogelijk in om teleurstelling te voorkomen.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Tot slot wensen we u een hele fijne vakantie!

We genieten altijd mee van uw voorpret en vakantie verhalen achteraf. We fixen uw haar vooraf en achter af aan uw vakantie. En vraag ons gerust om advies voor producten op vakantie.

Kleine verpakkingen

Maria Nila heeft shampoos en conditioners in 100 ml verpakking. Mediceuticals helaas niet maar u kunt handige flesjes kopen om uw favoriete product mee te nemen op vakantie. Alleen de Dri lak en Versatile passen niet in een kleiner flesje helaas. Handig voor in uw toilettas of handtas! Vraag ernaar in de salon.

We wensen jullie alle voorpret en een hele fijne vakantie. En voor de thuis blijvers ook voor jullie staan we altijd klaar.

Liefs,
Sabrina en Chantal

Producten uit deze blogpost