Algemeen

Sluiting door lock-down verlengd. Joolz Haristyle mist u

We missen jullie!

Lieve klanten,

We hadden zo gehoopt dat we 10 februari weer open mochten, maar helaas… De lock-down is verlengd tot 2 maart om een eventuele 3e golf tegen te gaan. We moeten het nog wat langer volhouden. We staan te springen om weer te knippen en mooie kapsels te maken. Maar bovenal missen we jullie! Het maakt ons zeer verdrietig u niet in de salon te kunnen ontvangen. We moeten nog even volhouden.

U kunt tijdens de lock-down nog steeds producten en verfpakketten bestellen. Voor bestellingen kunt u ons bellen 0348 420 258 op werkdagen tussen 14.00 en 17.00 uur. Bestellingen worden bezorgd op afspraak.

Heren wat te doen met uw lange lokken?

Ruim 6 weken hebben we ons haar niet kunnen knippen. Ook voor de dames is het lastig, maar hier de tips voor de mannen. Want ondanks dat lange haar een terugkeer heeft gemaakt in de herenmode door corona, moet u wel door die vervelende tussenfase heen. Met deze tips komt u de lock-down door!

Tip 1 | Styling
Ga aan de slag met een stevige gel, paste of styling cream. Lang haar heeft wat meer aandacht nodig om het in model te houden. We hebben verschillende stylingsproducten die uw haar in het gewenste model brengen zoals:

Na zo’n 3-4 weken zit het al een stuk beter.

Tip 2 | Verzorging
Mooie lange lokken begint met een goede verzorging. Waaraan moet u dan denken? U zal uw haar wat vaker moeten wassen. Lang haar wordt sneller vet en zeker als u uw haar stileert met wax en gel is het belangrijk om het haar regelmatig te wassen om zo niet alleen het haar, maar ook uw hoofdhuid schoon te houden. Het beste is om het haar om de dag of één keer in de 3 dagen te wassen. Daarnaast is het verstandig om een goede shampoo zoals Bioclenz of Hydroclenz te gebruiken. Weet u niet welke shampoo geschikt is voor u? U kunt ons vrijblijvend mailen voor advies.

Tip 3 | Droog haar

Is uw haar wat droog dan raden we u aan om een conditioner te gebruiken of een leave-in spray. Dit zorgt voor extra verzorging, meer glans en veerkracht.

Tot slot nog een video van EditieNL met styling tips voor de heren.