Algemeen

Sorry we're closed but still awesome | Joolz Hairstyle @ Home

Joolz Hairstyle @ Home

Lieve klanten, wat een bizarre tijd. Vindt u ook niet? Het coronavirus heeft ons beperkt in onze vrijheid en sociaal leven. We moeten veel opgeven. Dit allemaal voor goed doel. Een coronavrij Nederland. Wie wilt dit nou niet? Desondanks is het behoorlijk pittig dat de salon zeker tot 20 mei is gesloten. We hopen dat we daarna open mogen. Een thuis “vakantie” is leuk voor een week of twee. We kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan en weer contact te hebben met onze klanten. Wij missen jullie het meest!

Joolz Hairstyle @ Home

Thuisblijven heeft zo ook zijn voordelen. Wist u dat uw kapster Sabrina nog nooit zo bruin is geweest al 6 weken zon? Haar tuin is opgeknapt en haar balkon gepimpt. Volgende project de keuken. Sabrina wandelt veel, loopt hard en fietst. Dit allemaal op keurige afstand van de ander (1,5 meter uiteraard). Zo komt Sabrina de tijd door zonder u.

Een sfeerimpressie van Sabrina haar thuisblijfdagen tijdens de sluiting.

Wat u ook doet… Experimenteer niet zelf met uw haar!

We weten het. U haar wordt lang, de uitgroei is te zien en u denkt waarschijnlijk dat het zo niet langer kan. Maar toch… Ga vooral niet zelf aan de slag. YouTube staat vol met filmpjes waarbij het zelf knippen en kleuren dramatische gevolgen heeft. Een paar komische voorbeelden, waarbij het mis ging.

https://www.youtube.com/watch?v=MvcfaQF9ank&feature=youtu.be

Bedankt voor het lezen en we hopen dat we jullie thuisblijfdagen een beetje hebben kunnen opvrolijken. En als u echt wat wilt doen aan uw uitgroei, maak dan gebruik van onze thuisverfkit en t-part kleuring. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar info@joolz-hairstyle.nl. We helpen u graag verder.

Een hartelijke virtuele groet,
Sabrina en Chantal

Afbeelding: Sorry We’re Closed But Still Awesome | Auteur:Tim Mossholder | Copyright: Creative Commons Zero