Algemeen

De zomervakantie is weer aangebroken! Joolz Hairstyle

De zomervakantie is aangebroken!

De zomervakantie is voor de meeste mensen aangebroken en wat hebben we er allemaal zin in. Wat is het dit jaar spannend omtrent de huidige corona omstandigheden. Hopelijk kan voor een ieder de vakantie doorgaan zoals gepland.

Voordat u op vakantie gaat, of het nou in Nederland, Europa of met het vliegtuig is, geven wij u nog graag een paar tips om het haar makkelijk te onderhouden en te stileren. Zo ziet u er ook tijdens uw vakantie stralend uit!

Tip 1 | Makkelijk het haar borstelen

In de vakantie zijn we de hele dag op stap en meestal ook in combinatie met zon, zee en strand. Het haar wil dan al snel klitten. Geen nood, wij hebben de oplossing. Gebruik onze Defend leave-in conditioner spray van Mediceuticals. Niet alleen ontwart Defend het haar, maar het geeft ook glans en body en beschermt het haar o.a. tegen UV-straling van de zon. Als u zichzelf wilt verwennen, gebruik de Scalpro borstel voor optimaal gemak. Deze borstel voelt comfortabel aan op het hoofd, ontwart zeer eenvoudig en glijdt moeiteloos door het haar. 

Tip 2 | Een stevige look

Toch lekker op pad met een stevige look. Föhn het haar met de Versatile versteviging en style het af met de Trupaste en de Dri Lak.

Tip 3 | Kleine verpakkingen

Voor de liefhebbers van kleine verpakkingen voor op vakantie heeft Maria Nila heeft shampoo’s en conditioners in 100 ml verpakking. Ook de Mediceuticals Dri Lak is er in een kleine verpakking. Handig voor in uw toilettas of handtas! Vraag ernaar in de salon.

Wij zijn zelf ook op vakantie

Houd rekening met wisselende openingstijden. Als u online boekt ziet u gelijk welke tijden en dagen beschikbaar zijn.

Open tot 13.00 uur:

  • Vrijdag 13, 20 en 27 augustus

Gesloten:

  • Woensdag: 21, 28 juli en 4 augustus
  • Dinsdag: 10, 17, en 24 augustus
  • Donderdag: 12, 19 en 26 augustus

Fijne zomer en we zien u graag snel weer!

Liefs,
Sabrina & Chantal

Producten uit deze blogpost

Defend Leave-in Conditioner 250ml - Mediceuticals

Defend
€29,50

Mediceuticals Scalpro Brush

Scalpro brush
€14,50

Versatile Styling Foam - Mediceuticals

Versatile
€20,10

Trupaste 50 gram - Mediceuticals

Trupaste
€20,55

Dri Ultimate Hold 350ml - Mediceuticals

Dri lak
€22,60