Maria Nila

Nieuwsbrief Joolz Hairstyle

In deze blogpost: Covid-19, Haaruitval en Maria Nila

Onze nieuwsbrief heeft een nieuw jasje gekregen. Door aanhoudende problemen met MailChimp zijn wij overgestapt naar Laposta. Laposta is een Nederlandse nieuwsbriefverspreider met als voordeel, dat alle communicatie in het Nederlands is. Daarnaast voldoet Laposta aan de AVG wetgeving en is Laposta aangesloten bij DDMA, waardoor uw gegevens en privacy gewaarborgd zijn. Joolz Hairstyle gebruikt uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief, het online maken van een afspraak en eventueel huishoudelijke mededelingen omtrent de salon. U kunt zich ten alle tijden uitschrijven voor de nieuwsbrief. Tot slot willen wij graag onze excuses aanbieden voor het ongemak omtrent de nieuwsbrief. Bedankt voor uw begrip.

In deze nieuwsbrief/blog:

 • COVID-19 advies en huisregels
 • Haaruitval door stress
 • Nieuw! De Eco Therapy Revive-lijn van Maria Nila

COVID-19 advies en huisregels

Joolz Hairstyle volgt het advies van het RIVM en vraagt u om de onderstaande regels/adviezen in acht te houden voor uw, maar ook onze gezondheid.

 • Blijf thuis en verzet uw afspraak bij klachten zoals:
  • koorts
  • verkoudheid
  • hoesten en/of niezen
  • zere keel

 • Draag een mondkapje tijdens uw bezoek aan de salon. Het is niet verplicht, maar wel een dringend advies van ons en de overheid. Denk om uw en onze veiligheid.
 • Kom maximaal 5 minuten van tevoren naar de salon en kom alleen. Als het druk is, kunnen wij u vragen om buiten te wachten.

 • Ontsmet uw handen bij binnenkomst.

 • Tot slot verzoeken wij u te PINNEN i.v.m. hygiëne.

Wij begrijpen dat u net als ons ook corona moe bent, maar we moeten nog even volhouden. Graag praten wij over iets anders met u tijdens u bezoek aan de salon. Vertel ons bijvoorbeeld over uw mooiste vakantie, iets waarvan u geniet, uw toekomstplannen of dromen of een mooie herinnering. Samen zullen wij het coronavirus verslaan juist door deze mooie momenten met elkaar te delen.

Haaruitval door stress

We zien in deze tijd van het coronavirus een toename van haaruitvalproblemen. Stress is een veelkomende oorzaak van haaruitval of het in deze gevallen veroorzaakt wordt door de stress omtrent het coronavirus kunnen we niet met zekerheid concluderen, maar we kunnen het ook niet uitsluiten. Zoals u weet zijn wij gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Wij kunnen u helpen indien u last heeft van haaruitval. Vraag om advies.

MAAK EEN AFSPRAAK

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Haaruitval door stress | Joolz Hairstyle

Onze productlijn voor haaruitval

Maria Nila Eco Therapy Revive | Joolz Hairstyle

Nieuw! De Eco Therapy Revive lijn van Maria Nila

Revive the nature – Herleef de natuur
De Maria Nila Revive lijn is de eerst lijn die is gecertificeerd door COSMOS-Ecocert. Zo’n certificaat krijg je niet zomaar, en garandeert dat de producten een natuurlijke en biologische formule hebben. Daarnaast is de Revive-lijn ook gecertificeerd door PETA, Leaping Bunny en Vegan Society. 

Revive the ocean – Herleef de oceaan
Per jaar wordt er meer dan 8 miljard ton plastic in de oceanen gedumpt. 95% van het plastic wordt ook maar één keer gebruikt. De verpakkingen van de Revine-Lijn zijn geproduceerd met Ocean Waste Plastic. Dit betekent dat de flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic dat is verzameld uit vervuilde oceanen.

Revive the hair – Herleef het haar
De detox-formule reinigt je haren op een milde wijze en houdt je haren in balans. Dankzij de micellaire technologie worden olie, vet en stylingsresten effectief verwijdert en door actieve ingrediënten zoals Aloë Vera en botanische eiwitten blijven je haren lekker zacht. 

De Eco Therapy Revive lijn sluit volledig aan bij de Curly Girl Methode lijn.