Joolz Hairstyle

Wie we zijn

Joolz Hairstyle bestaat uit een team ervaren eigentijdse kappers met een passie voor haar. Onze haarstylisten houden de laatste kapsels en kleurtrends scherp in de gaten en staan klaar om de juiste look voor u te knippen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor kleuringen en knipbehandelingen met u. Niks is ons te gek. We houden van een uitdaging!

Onze haarstylisten gaan verder dan kleuren en knippen. Kom tot rust met een heerlijke ontspannende wasmassage van 15 minuten. Ook kunt u bij ons terecht voor een scalp first behandeling speciaal ontwikkelt voor een onrustige hoofdhuid. Wij helpen u graag om uw hoofdhuid weer in balans te krijgen.

Joolz Hairstyle is voor een ieder toegankelijk, ook als u minder mobiel bent of een beperking heeft. De salon is met de auto bereikbaar. U kunt voor de deur uitstappen. Kom langs en proef de sfeer van onze ruime kapsalon onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Wij adviseren, verzorgen en luisteren naar een ieder die bij ons binnenstapt. U bent van harte welkom!

Onze haarstylisten

Sabrina | Joolz Hairstyle

Sabrina

dinsdag, donderdag en vrijdag
08:30 – 17:30 uur

zaterdag
08:00 – 16:00 uur

Chantal | Joolz Hairstyle

Chantal

woensdag en vrijdag
08:30 – 17:30 uur

zaterdag
08:00 – 16:00 uur

Raak geïnspireerd

Bent u toe aan een nieuw kapsel? Bezoek onze salon en doe inspiratie op. In ons modellenboek kunt u kiezen uit vele verschillende kapsels, kleuringen en stijlen. Onze haarstylisten helpen u graag met het maken van een keuze.

 

MAAK EEN AFSPRAAK