Algemeen

Laat die zomerse lokken langer shinen

Inmiddels zijn de meeste vakantiegangers alweer thuis. Tijdens de zomervakantie heeft uw haar veel te verduren gehad door de zon, maar ook van het zwemmen. Een goede reden om uw haar wat extra aandacht te geven. Maak een afspraak voor een kleurbehandeling om uw zomerse lokken langer te laten shinen.

Geniet langer van de zomer met highlights | Joolz Hairstyle
Geniet langer van de zomer met highlights | Joolz Hairstyle
Geniet langer van de zomer met highlights | Joolz Hairstyle

Een afspraak maken voor highlights?

We hebben de indeling in ons online boekingsprogramma aangepast om het makkelijker te maken de juiste behandeling te kiezen. Voorheen ging het helaas niet altijd goed en ontstond er verwarring met o.a. de combinatiebehandelingen kleuren + highlights. Klanten die alleen highlights wilden, klikten bijvoorbeeld op de behandeling kleuren uitgroei + highlights. Deze behandeling is ook voor het kleuren van het haar en niet alleen de highlights. Met de nieuwe indeling staat kleuren onder het menu dames en de folies hebben een eigen tabblad gekregen. Hiermee maken we een duidelijk onderscheid tussen de kleurbehandelingen en de behandelingen voor highlights/ lowlights en babylage. Heeft u nog vragen over het online boeken? We helpen u graag verder in de salon.

Zo maakt u een afspraak voor highlights

Stap 1
Klik op het tabblad FOLIES (helemaal rechts)

Stap 2
U ziet nu alle behandelingen m.b.t. highlights/ lowlight en babylage

Stap 3
Kies uw gewenste behandeling

Stap 4
Plan uw afspraak in zoals gebruikelijk

We zijn weer op volle kracht!

Door de vakantieperiode konden we niet iedereen van dienst zijn. Vanaf volgende week zijn we weer op volle sterkte aan werk en kunnen we jullie weer een plekje geven binnen nu en 2 weken. Bedankt voor jullie begrip en tot gauw in de salon.

Maak een afspraak

Download de Kapper App voor iPhone of Android.

Geniet langer van de zomer met highlights | Joolz Hairstyle