Cookie- en privacyverklaring

Privacy algemeen

Joolz Hairstyle vindt uw privacy belangrijk. Daarom verwerken we alleen gegevens die nodig zijn voor (het verbeteren van) onze dienstverlening . Alle persoonsgegevens die wij verzamelen wordt vertrouwelijk behandeld en alleen door Joolz Hairstyle gebruikt. De gegevens die wij van u ontvangen gebruiken we uitsluitend voor het daarvoor bestemde doel. Uw persoonsgegevens worden nooit door ons openbaar gemaakt of aan derden verstrekt.

Joolz Hairstyle gebruikt cookies

Voor een optimale werking van onze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door een website wordt meegestuurd en via uw browser op de harde schijf van uw computer wordt geplaatst. De informatie in deze cookie kan, bijvoorbeeld wanneer u  de site opnieuw bezoekt, worden teruggestuurd naar deze website. Voor meer informatie over de werking van cookies bezoek ConsuWijzer.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk voor een goed functionerende website. Een voorbeeld is de mogelijkheid om te kunnen reageren op een blogpost of als u een van onze producten wilt beoordelen.

Analytische cookies

Met Google Analytics worden gegevens verzameld over het surfgedrag op joolz-hairstyle.nl. Hierdoor kunnen wij zien hoe bezoekers onze website gebruiken en onze website verbeteren. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. Deze informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Joolz Hairstyle kan geen persoonlijke gegevens herleiden uit de verzamelde gegevens van Google Analytics en ontvangt geen IP-adressen of andere adres- of persoonsgegevens. De informatie die wij ontvangen via Google Analytics wordt door ons niet met derden gedeeld.

Google Analytics is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Google. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes.

Meer informatie over het beleid van Google vind u in het Privacybeleid van Google.

Cookies van Mailchimp

Voor het versturen van de nieuwsbrief maken wij gebruik van Mailchimp. Ook Mailchimp maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover kunt u vinden in de privacy policy van Mailchimp.

Advertentie cookies

We maken gebruik van Facebook-pixel. Facebook-pixel is een analyse hulpmiddel en geeft inzicht hoe bezoekers onze website gebruiken. Dit zorgt ervoor dat Joolz Hairstyle gerichter kan adverteren op Facebook en onze advertenties aan de juiste doelgroep wordt getoond.

Op Facebook vind u meer informatie over uw privacy-instellingen als Facebook gebruiker en hoe u deze kun aanpassen. Lees ook het privacybeleid van Facebook voor meer informatie hoe uw gegevens verwerkt worden.

Cookies van Social Media buttons

Via een code kunnen de verschillende social media kanalen cookies plaatsen. Hiermee is het mogelijk een blogpost van onze website delen op uw eigen social media account.

Wij gebruiken social media buttons voor Twitter, FacebookPinterest en Google+. In de privacyverklaringen van de betreffende social media kanalen kunt u lezen wat zij precies met de verzamelde informatie doen.

Cookies uitschakelen en/ of verwijderen

Wilt u cookies uitschakelen en/ of verwijderen? Dit doet u via de instellingen van uw browser.

Wat gebeurt er met uw gegevens

Wanneer u contact met ons opneemt, wordt de door u opgegeven naam en e-mailadres automatisch opgeslagen in ons e-mailprogramma. Hetzelfde geldt wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief. Wanneer u klant wordt bij Joolz Hairstyle, worden uw adres- en persoonsgegevens door ons opgeslagen.

Doel van het inzamelen van informatie

De gegevens die wij verzamelen worden o.a.  gebruikt om contact met u op te kunnen nemen en het inplannen van afspraken. Ook maken we op onze website gebruik van Salonhub, zodat u online een afspraak kunt maken. Lees de privacy statement van Salonhub.

Voor de nieuwsbrief gebruiken we uw e-mailadres. De nieuwsbrief ontvangt u als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief of wanneer u klant wordt bij Joolz Hairstyle.

Uw persoonsgegevens worden nooit door ons openbaar gemaakt of aan derden verstrekt.

Recht op inzage

U heeft het recht om uw gegevens in te zien en om ons te vragen om uw gegevens aan te passen of te verwijderen.

Joolz Hairstyle verwerkt de persoonsgegevens de geplaatste cookies niet en heeft dus geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen, Google Analytics en Facebook Pixel.

Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens, dan kunt u een melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zij kunnen naar aanleiding van uw melding besluiten een onderzoek te starten.