Maak een afspraak

Gesloten t/m 9 februari 2021

Om de kans op overdracht van het Coronavirus verder te verkleinen heeft het kabinet besloten dat salons t/m 9 februari gesloten moeten blijven. Joolz Hairstyle is gesloten tot deze datum of tot nadere berichtgeving. Bestaande afspraken komen te vervallen en u kunt momenteel geen nieuwe afspraak maken voor deze periode. Excuses voor het ongemak.

Bestellingen

U kunt wel producten bij ons bestellen. Bel de salon tussen 14.00 – 17.00 uur op tel. 0348 420 258 om uw bestelling te plaatsen. De T-part kleuring voor thuis en thuisverfkit kunt u online bestellen. Indien u meer producten wilt bestellen kunt u dit aangeven in het bestelformulier.

Maak een afspraak

Maak makkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem. Kies de gewenste behandeling, door wie u geknipt wilt worden en selecteer een datum en tijd voor uw afspraak. Om een afspraak te maken, klikt u op de knop “afspraak maken”. Een nieuw scherm zal openen om uw afspraak in te plannen.

U kunt ook via de Kapper app uw afspraak inplannen. De app is beschikbaar voor iPhone en Android.

Download de Kapper app voor iPhone    Download de Kapper app voor Android

Ons team

  • Sabrina

    Sabrina

    Di, Do, Vr, Za
  • Chantal

    Chantal

    Wo, Vr, Za

Klik op de foto om de naam en dagen te zien waarop uw haarstylist werkt.

TELEFONISCH AFSPREKEN

Bel ons en een van onze haarstylisten zullen in een mum van tijd een afspraak voor u maken.

0348 420 258

WAAR VINDT U ONS

Joolz Hairstyle bevindt zich in centrum Woerden. Onze salon is met de auto bereikbaar en u kunt bij ons voor de deur (betaald) parkeren.

Achterstraat 8